Krale heeft de grootste, mooie reclame!

Onlangs verhuisde het in Staphorst gevestigde Krale Schietsport naar een nieuw pand op het bedrijventerrein in dezelfde plaats. Het familiebedrijf boert kennelijk héél goed, want de vrijstaande woning waar men voorheen gevestigd was, heeft plaats gemaakt voor een waanzinnig mooi bedrijfspand met maar liefst 3 verdiepingen. Op de begane grond (waar een medewerker achter de balie u welkom heet) staat een rij kassa’s met wachtende klanten waar een gemiddelde buurtsuper jaloers op is.

Alle vuurwapens, luchtdrukwapens, onderhoud- en jacht gerelateerde spullen zijn hier overzichtelijk bij elkaar geplaatst en de opzet nodigt flink uit om er goed tijd voor uit te trekken. Op de 1e verdieping staat al het Airsoft spul opgesteld. Van gear tot staal, ook hier weer een goed overzicht en prachtige opzet. In de kelder van het pand zijn een aantal testbanen alwaar munitie getest kan worden. Bij het oude pand kon er alleen met lucht getest worden, maar in de nieuwe situatie kun je – en dat is een unicum in Nederland – eindelijk ook munitie voor vuurwapens testen. En ja, het is een heuse indoor 50-meter baan!

Je krijgt bij binnenkomst in het nieuwe pand een behoorlijk supermarkt gevoel. Krale is werkelijk een walhalla voor de sportschutter, airsofter, en jager en is zeker de moeite van een bezoekje waard. Niet de goedkoopste, maar zeker wel service- en klantgericht. En laten we eerlijk zijn, een beetje service mag geld kosten. Met het verdwijnen van steeds meer generieke schietsportwinkels in Nederland (zoals Hes van Zweden en nu ook Jachthuis Noordgouwe) zal Krale het gat dat daarmee ontstaat zeker goed opvullen. Gelukkig kennen we ook nog de nodige specialisten zoals Van Mulekom Schietsport en Drummen Custom Guns die een dusdanige specialisatie hebben dat ze zich kunnen onderscheiden van Krale en daarmee een zeker bestaansrecht hebben. Maar desalniettemin heeft Krale met zijn nieuwe opzet een unieke positie in Nederland, die zo indrukwekkend is, dat het AD er een fraai stukje aan weidde. Een mooie reclame voor onze prachtige sport/hobby/buitenactiviteit.

Deel dit artikel via:

Nederland pakt 8e plaats in de finale op het EK 10m LG heren.
Leges wapenverlof per 1-1-2019 twee maal zo duur
Loading Likes...